YouTube pretvornik za Mac

YouTube pretvornik za MacZa prenos in pretvorbo Youtube video posnetke na Mac, ki jih potrebujete YouTube pretvornik za programsko opremo Mac. Ljudje morda želeli gledati YouTube video posnetke z različnimi napravami, kot so the New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPod Touch, Apple TV. Ali pa uživajte MTV glasbe iz YouTube v MP3. Ta program lahko enostavno prenesete spletne video posnetke iz spletne strani za izmenjavo videoposnetkov, kot so YouTube, Yahoo, Break, Metacafe, Facebook, itd za predvajanje na Mac ali kateri koli mobilni video predvajalniki vam je všeč.

To ni samo spletno video downloader ali pretvornik. YouTube pretvornik za Mac je samo ena značilnost te programske opreme. To mešane funkcije DVD riper, DVD zapisovalnik, DVD Copy, Video pretvornik in Streaming video downloader.

Več funkcij tega YouTube pretvornik za Mac :

pretvorbo HD video kot MTS/M2TS AVCHD, AVCHD Lite, TS, HD MKV, HD WMV, MOV HD in standardno video posnetkov za vse priljubljen format, kot AVI, MP4, WMV, MOV, MPG / MPEG, FLV, MP3, in še več.

parajoč in pretvorbo DVD filmov za običajne video formate, ali neposredno na mobilne naprave.

kopiranje skladb s skoraj vse video posnetke formata in pretvorbo DVD z MP3, AAC, itd

kopiranje in ohraniti svoje najljubše video posnetke in fotografije na DVD-jih. Ali opeklina kino shranjene na vašem Mac na DVD in ga lahko igra kjerkoli želite.

kopija encrypted DVD-jev ali DVD datoteke (VIDEO_TS, ISO, dvdmedia) do diskov DVD za predvajanje na prenosnih predvajalnikov DVD. Ali dvojnik domače DVD-jev za družinske člane, ki želijo tudi evidenco o posebnih trenutkov v življenju.

 

Kupi Cena: $ 59.95 Brezplačen prenos

 

Kako prenesti / pretvorite YouTube Video

 

1. Prenesite in namestite YouTube pretvornik za Mac. Izberite "DVD" gumb in "Convert DVD"

YouTube pretvornik za Mac

2. Odprite spletno stran YouTube Video, nato kliknite jeziček Web Video v brskalniku Media. To bo samodejno zazna videe, ko se začne igrati.

"Download" po nakladanje končan.

Download YouTube Video

3. Drag prenesli video na vaš lokalni trdi disk na glavni zaslon spodaj, nato pa ga pretvorite v video format želite igrati ali na vaš mobilni telefon.

pretvorite youtube video

Ob iMedia pretvornik Deluxe, kot vam je najboljša YouTube pretvornik za Mac, je enostaven za prenos YouTube video in ga pretvoriti v priljubljenimi video formati za igranje na mobilnih napravah.

Sistemske zahteve:

  • Mac OS X Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7)
  • 1 GHz ali nad PowerPC G4/G5 ali Intel procesor.
  • 1024 * 768 ali višja ločljivost zaslona.
  • Hard disku: 512 MB ali več