Pregled YouTube v MP4 pretvornik

youtube do mp4 pretvornikKot tri-in-One, YouTube do MP4 pretvornik tri funkcije združene v eno, lahko uporabniki prenesete YouTube, pretvorite YouTube za številne formate in prenosne naprave in jih igrajo tekoče s zidava-v player. Poleg tega lahko do YouTube pretvornik MP4 samodejno zajemanje spletno stran URL za igranje video posnetke za download, in odlično video in avdio sinhronizacijo za igro prenesete in pretvori video.

Z YouTube v MP4 pretvornik, lahko preprosto pretvorite F4V/FLV datoteke v kakršni koli obliki video / audio želite, in jih pretvorite v iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPad air/iPad Pro/iPad mini, PS4, Zune, Blackberry, 3G telefonov za užitek. Da bi zadostili svojim potrebam, YouTube do MP4 pretvornik podpira več prenosa virov, kot so shranite Vimeo video, Yahoo, Myspace, Google in tako naprej. Obstaja samo tisto, kar ne morete misel, ne pa, kadar ne moremo doseči. Če želite spremeniti YouTube v MP4, brezplačno prenesete ta program, da imajo poskusiti.

Da bi dosegli možnost iPad uporabnikov, YouTube do MP4 pretvornik posodobila različico, ki lahko tudi močno prenesete in pretvorbo naloge tem iPad uporabnikom. S tem YouTube do MP4 pretvornik, ni nikoli problem deliti YouTube na vašem modi iPad. Če happenly so iPad, mora ta YouTube do MP4 pretvornik je koristno za vas.

Kupi Cena Proste prenesi

 

Screen Video Recording Free Download


Screenshot:

youtube do mp4 pretvornik

record online video

Ključne funkcije YouTube do MP4 pretvornik

Prenos YouTube in pretvorbo
Z YouTube do MP4 pretvornik, lahko uporabniki profesionalno prenesete YouTube ter spremeniti YouTube do MP4 in številnih drugih oblikah, ki so podprte s prenosnimi napravami.

Prenos YouTube do MP4 iz različnih virov
YouTube do MP4 pretvornik omogoča uporabnikom, da naložijo F4V/FLV iz vrst video spletnih strani, kot so Vimeo, Yahoo, Google, Youtube, Fox in tako naprej.

Optimizirajte prenesenih datotek
Pri pretvorbi YouTube do MP4 in drugih oblikah mainstream, ki ga omogoča popolno video učinkov z napredno tehnologijo to YouTube do MP4 pretvornik vam ponuja.

Batch konverzija podprta
Uporaba YouTube do MP4 pretvornik, pri pretvorbi YouTube do MP4, si vzemite imajo časa druge Prenašalnik vas popelje za to podpira batch spreobrnitev.

Predvajanje video neodvisno
Samo s klikom na "play" gumb, bo novo pop up okno za igranje trenutni video.

Auto-sniffer URL
Ta posebna funkcija bo samodejno razčleniti in zgrabi veljaven URL za video FLV/F4V od video spletne strani.

Nove funkcije dodal: odstraniti video hrup, vrtenje in flip video datoteko prosto.

S tako veliko močne funkcije YouTube do MP4 pretvornik, lahko pretvorbo YouTube do MP4 priti tako enostavno kot 123. Ni važno, ste poklicni ali ne, lahko tekoče prenos in pretvorbo YouTube do format, ki ga želite pretvoriti do YouTube in jih delite na vašem New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, Wii, Xbox One etc prosto.

Sistemske zahteve:

  • Operacijski sistem: Windows 10
  • DirectX verzija: 9.0 ali zgoraj
  • Spomin: 64MB vsaj
  • Procesor: Intel Pentium Ⅲ procesor na 500 MHz
  • Trdi disk space: 512 MB ali več