YouTube Convertizor pentru Mac

YouTube Convertizor pentru MacPentru a descărca şi converti videoclipuri YouTube pe Mac, aveţi nevoie de software-ul YouTube Convertizor pentru Mac. Oamenii ar putea dori pentru a viziona clipuri video pe YouTube cu diverse dispozitive, cum ar fi the New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPod Touch, Apple TV. Sau vă puteţi bucura de muzică MTV ​​de pe YouTube pe MP3. Acest program se poate descărca cu uşurinţă clipuri video online de la video-sharing site-uri precum YouTube, Yahoo, Break, Metacafe, Facebook, etc pentru redarea pe Mac sau oricărui jucător mobil video pe care îl doriţi.

Aceasta nu este doar o Web Video Downloader sau de conversie. YouTube Convertizor pentru Mac este doar o caracteristică a acestui software. Se amesteca funcţiile de DVD Ripper, DVD-writer, DVD Copy, Video Convertizor şi streaming downloader video.

Mai multe caracteristici ale acestui YouTube Convertizor pentru Mac :

converti video HD cum ar fi AVCHD MTS/M2TS, AVCHD Lite, TS, MKV HD, WMV HD, HD MOV şi clipurile video standard, la orice format populare cum ar fi AVI, MP4, WMV, MOV, MPG / MPEG, FLV, MP3, şi mai mult.

extragerea şi conversia filmelor DVD la formatele video comune sau direct pe dispozitivele mobile.

extragerea audio de la aproape orice format video şi conversia DVD la MP3, AAC, etc

copiaţi şi să păstreze clipurile video şi fotografiile preferate pe DVD-uri. Sau filme arde stocate pe Mac pe DVD şi aveţi posibilitatea să-l joace oriunde doriţi.

copia DVD-uri criptate sau fişiere DVD (VIDEO_TS, ISO, dvdmedia) pe discuri DVD pentru redare pe DVD playere portabile. Sau DVD-uri duplicat de casă pentru membrii de familie care doresc, de asemenea, un record de acele momente speciale din viata.

 

Cumpara acum Preţ: $ 59.95 Descărcare gratuită

 

Cum se descarcă / converti YouTube Video

 

1. Descărcaţi şi instalaţi YouTube Convertizor pentru Mac. alege "DVD" butonul şi "Convert DVD"

YouTube Convertizor pentru Mac

2. Deschideţi un web video YouTube pagină, apoi faceţi clic pe fila Video Web în browser-ul Media. Acesta va detecta automat Clipuri atunci când începe să joace.

"Download" după încărcare terminat.

Download YouTube Video

3. Trageţi video descărcate dvs. pe hard disc la ecranul principal de mai jos, converti apoi în formatul video pe care doriţi să joace sau pe telefonul mobil.

converti videoclip YouTube

Luând iMedia Convertizor Deluxe ca cel mai bun Convertizor YouTube pentru Mac, este un uşor pentru a descărca YouTube Video şi converti în formatele video populare, pentru a juca pe dispozitive mobile.

Cerinţe de sistem:

  • Mac OS X Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7)
  • 1 GHz sau mai sus, PowerPC G4/G5 sau procesor Intel.
  • 1024 * 768 sau să le afişaţi rezoluţie mai mare.
  • Spaţiu pe disc: 512MB sau mai sus