Prezentare de YouTube la MP4 Convertizor

youtube la mp4 convertizorCa un software de trei-in-one, YouTube la MP4 Convertizor unit cele trei funcţii într-o singură, utilizatorii pot descărca YouTube, YouTube la converti multe formate şi dispozitive portabile şi redaţi-le fluent cu player-ul build-in. În plus, YouTube la MP4 Convertizor poate capta automat URL-ul paginii web a redarea fişierelor video pentru download, şi video perfectă şi sincronizare audio pentru a reda video descărcate şi convertit.

Cu YouTube la MP4 Convertizor, puteţi converti cu uşurinţă fişiere F4V/FLV la orice format video / audio pe care doriţi şi de a le converti la iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPad air/iPad Pro/iPad mini, PS4, Zune, Blackberry, telefoane mobile 3G pentru a vă bucura. Pentru a satisface nevoile dumneavoastra, YouTube la MP4 Convertizor suporta mai multe surse de download, cum ar fi Salvare video Hulu, Yahoo, Myspace, Google şi aşa mai departe. Nu este doar ceea ce nu se poate crezut, dar nu în cazul în care nu le putem atinge. Dacă doriţi să faceţi conversia YouTube pentru a MP4, free download acest program pentru a avea o încercaţi.

Translate Pentru a realiza perspectiva utilizatorilor iPad, YouTube la Convertizor MP4-au actualizat versiunea sa, care poate oferi, de asemenea, descărca şi conversia puternice funcţii acelor utilizatori iPad. Cu acest YouTube la MP4 Convertizor, nu este niciodată o problemă de a împărtăşi pe YouTube iPad dumneavoastră la modă. Dacă aveţi o happenly iPad, această YouTube la MP4 Convertizor trebuie să fie de ajutor pentru tine.

Cumpara Acum Preţ Descărcare gratuită

 

Screen Video Recording Free Download


Screenshot:

youtube la mp4 convertizor

record online video

Funcţii cheie de pe YouTube la MP4 Convertizor

Descărcaţi şi conversia YouTube
Cu YouTube la MP4 Convertizor, utilizatorii pot descărca profesional pe YouTube şi conversia formate de YouTube pentru a MP4 şi multe alte care sunt acceptate de către dispozitivele portabile.

Descărcaţi YouTube la MP4 din diverse surse
YouTube la MP4 Convertizor permite utilizatorilor să descarce F4V/FLV de tipuri de site-uri video, cum ar fi Vimeo, Yahoo, Google, Youtube, Fox şi aşa mai departe.

Optimizaţi fişierele descărcate
La conversia YouTube la formatele MP4 şi alte integreze, vă sunt perfecte la permite efecte video, cu tehnologia avansată această YouTube la MP4 Convertizor vă oferă.

Lot de conversie este susţinută
Utilizaţi YouTube la MP4 Convertizor când conversia YouTube la MP4, luaţi doar de timp, alte Descărcare vă va duce de-l acceptă conversie lot.

Redare video independent
Doar făcând clic pe butonul "play" buton, va exista o fereastră nouă pop up pentru a reda video curent.

Auto-sniffer URL
Această funcţie de construcţii se va analiza în mod automat şi apuca URL-ul valabil video FLV/F4V din site-urile video.

Noile caracteristici adăugat: elimina zgomotul video, roti și flip fișierul video în mod liber.

Cu atât de multe funcţii puternice de pe YouTube la Convertizor MP4, de conversie YouTube la MP4 poate ajunge la fel de uşor ca 123. Nu conteaza daca sunt profesionale sau nu, puteţi descărca fluent şi conversia YouTube la formatul pe care doriţi să le conversia la YouTube şi împărtăşiţi-le dvs. pe New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, Wii, Xbox One etc primare.

Cerinţe de sistem:

  • Sistem de operare: Windows 10
  • Versiune DirectX: 9.0 sau mai sus
  • Memorie: 64MB cel puţin
  • Procesor: Intel Pentium Ⅲ procesor la 500 MHz
  • Spaţiu pe disc: 512MB sau mai sus