YouTube Converter voor Mac

YouTube Converter voor MacOm te downloaden en Youtube video's op de Mac te converteren, moet je YouTube omvormer voor Mac software. Mensen kunnen willen YouTube-video's bekijken met verschillende apparaten, zoals the New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPod Touch, Apple TV. Of geniet van MTV muziek van YouTube op MP3. Dit programma kan eenvoudig downloaden online video's van video-sharing websites zoals YouTube, Yahoo, Break, Metacafe, Facebook, etc. voor het afspelen op de Mac of een mobiele video spelers je wilt.

Dit is niet alleen een Web Video Downloader of omvormer. YouTube omvormer voor Mac is slechts een kenmerk van deze software. Het gemengde de functies van DVD ripper, dvd-brander, DVD Kopiëren, Video omvormer en streaming video downloader.

Meer kenmerken van deze YouTube Converter voor Mac :

converteren HD-video zoals AVCHD MTS/M2TS, AVCHD Lite, TS, HD MKV, WMV HD, HD-MOV en standaard video's op een populair formaat zoals AVI, MP4, WMV, MOV, MPG / MPEG, FLV, MP3, en nog veel meer.

rippen en converteren van dvd-films naar gemeenschappelijke video formaten of rechtstreeks naar mobiele apparaten.

extraheren van audio uit bijna elk formaat video's en DVD omzetten naar MP3, AAC, enz.

kopiëren en het behoud van uw favoriete video clips en foto's op dvd's. Of branden films opgeslagen op uw Mac op dvd en je kunt spelen waar u maar wilt.

kopieert geen versleutelde dvd's of dvd-bestanden (VIDEO_TS, ISO, dvdmedia) om DVD's af te spelen op draagbare DVD-spelers. Of dupliceren zelfgemaakte DVD's voor familieleden die willen ook een verslag van die speciale momenten in het leven.

 

Nu kopen prijs: $ 59.95 gratis downloaden

 

Hoe om te downloaden / converteren YouTube Video

 

1. Download en installeer de YouTube Converter voor Mac. kiezen "DVD" -knop en "Convert DVD"

YouTube omvormer voor Mac

2. Geopende webpagina YouTube Video, klik vervolgens op Web Video tab in Media browser. Het zal automatisch detecteren video's als het begint te spelen.

"Download" na het laden voltooid.

Download YouTube Video

3. Slepen de gedownloade video op uw lokale harde schijf naar het hoofdscherm hieronder, vervolgens converteren naar het videoformaat dat u wilt spelen of naar uw mobiele telefoon.

converteren youtube video

Het nemen van iMedia Omvormer Deluxe als je de beste YouTube omvormer voor Mac, het is een gemakkelijk om YouTube Video te downloaden en te converteren naar populaire video-formaten voor afspelen op mobiele apparaten.

Systeemvereisten:

  • Mac OS X Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7)
  • 1 GHz of hoger PowerPC G4/G5 of Intel-processor.
  • 1024 * 768 of hogere resolutie weer te geven.
  • Harde schijf ruimte: 512 MB of meer