YouTube átalakító Mac

YouTube átalakító MacA letöltés és alakítják Youtube videók Mac, meg kell YouTube átalakító Mac szoftver. Az emberek szeretnék nézni YouTube videókat, különböző eszközök, például the New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPod Touch, Apple TV. Vagy élvezze az MTV zenei YouTube az MP3. Ez a program egyszerűen letölthető online videók a videó-megosztó weboldalak, mint a YouTube, Yahoo, Break, Metacafe, Facebook, stb lejátszás Mac vagy mobil videó lejátszók tetszik.

Ez nem csak a Web Video Downloader, vagy átalakító. YouTube átalakító Mac csak egy eleme a szoftver. Ez vegyes funkcióit DVD rippelő, DVD-író, DVD másolás, Video átalakító és a Streaming Video Downloader.

További jellemzői a YouTube átalakító Mac :

átalakítani HD video, mint AVCHD MTS/M2TS, AVCHD Lite, TS, HD MKV, WMV HD, HD MOV és standard videók minden népszerű formátumot, mint például az AVI, MP4, WMV, MOV, MPG / MPEG, FLV, MP3, és így tovább.

ripping és konvertáló DVD filmek közös videó formátumokat, vagy közvetlenül a mobil eszközök.

kitermelése hang szinte bármilyen formátumú videót és konvertálni DVD-MP3, AAC, stb

másolási és megőrizni a kedvenc videoklipek és fényképek DVD-n. Vagy éget filmek tárolt Mac DVD és játszhat bárhova.

másolatot a titkosított DVD-k vagy DVD-fájlok (VIDEO_TS, ISO, dvdmedia) DVD lemezek lejátszásához a hordozható DVD-lejátszó. Vagy kettős házi DVD-családtagok, akik azt is szeretnék, nyilván a különleges pillanatokat az életben.

 

Vásárlás ár: $ 59.95 Töltsd le ingyen

 

Hogyan lehet letölteni / átalakítani YouTube videó

 

1. Töltse le és telepítse a YouTube átalakító Mac. Válasszon "DVD" gombot, és "Convert DVD"

YouTube Converter for Mac

2. Weboldal megnyitása YouTube videó, majd kattintson a Web Video fülre Media böngészőben. Ez automatikusan felismeri videókat, amikor elkezd játszani.

"Download" után a terhelés befejezése.

Download YouTube Video

3. Húzza a letöltött videót a helyi merevlemezre a fő képernyő alatt, majd átalakítani, hogy a videó formátumot akarsz játszani, vagy a mobiltelefon.

átalakítani youtube video

Figyelembe iMedia átalakító Deluxe, mint a legjobb YouTube átalakító Mac, ez egy egyszerű letöltés YouTube videó és átalakítani, hogy népszerű videó formátumokat játszik a mobileszközökön.

rendszerkövetelmények:

  • Mac OS X Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7)
  • 1 GHz vagy nagyobb PowerPC G4/G5 vagy Intel processzor.
  • 1024 * 768 vagy nagyobb felbontású kijelző.
  • Hely a merevlemezen: 512 MB vagy nagyobb