Áttekintése YouTube MP4 átalakító

YouTube MP4 átalakítóA három az egyben szoftver, YouTube MP4 átalakító egyesült három funkció egyetlen, a felhasználók letölthetik a YouTube, átalakítani YouTube számos formátumot és más hordozható eszközök és játszani velük folyékonyan a beépített lejátszó. Emellett YouTube MP4 átalakító automatikusan capture weboldal URL játék videók letöltése, és a tökéletes kép-és hang szinkronizálás a játék letöltése és konvertált videó.

A YouTube MP4 átalakító, akkor könnyen átalakítani F4V/FLV fájlokat minden video / audio formátumot szeretnénk, és hogy azokat az iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPad air/iPad Pro/iPad mini, PS4, Zune, Blackberry, 3G/4G telefonok élvezet. A megfelel az Ön igényeinek, YouTube MP4 átalakító támogatja a több letöltés forrásokat, mint például a Hulu menteni Video, Yahoo, Myspace, Google, és így tovább. Csak amit nem gondoltam, de nem ott, ahol nem tudjuk elérni. Ha szeretné átalakítani YouTube MP4, ingyenesen letölthető a program, hogy még egy próbát.

Ahhoz, hogy a kilátásba az iPad felhasználók YouTube MP4 átalakító már frissítette a verziót is nyújthat nagy letöltési és convert funkciók azok iPad felhasználók számára. Ezzel a YouTube MP4 átalakító, ez nem probléma, hogy megosszák YouTube a divatos iPad. Ha happenly van iPad, ez a YouTube MP4 átalakító kell hasznos az Ön számára.

Vásárlás ár Töltsd le ingyen

 

Screen Video Recording Free Download


Pillanatkép:

youtube to mp4 converter

record online video

Főbb funkciói YouTube MP4 átalakító

Töltse le és átalakítani YouTube
A YouTube MP4 átalakító segítségével a felhasználók professzionális letöltés YouTube és átalakítani YouTube MP4 és sok más formátumot, amely támogatja a hordozható eszközökön.

letöltés YouTube MP4 különböző forrásokból
YouTube MP4 átalakító lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letölthető F4V/FLV a fajta videó weboldalak, mint a Hulu, a Yahoo, Google, Youtube, Fox és így tovább.

Optimalizálása letöltött fájlokat
Amikor konvertáló YouTube MP4 és más mainstream formátumokat, akkor lehetővé teszi, hogy tökéletes videó hatásokat a fejlett technológiát a YouTube MP4 átalakító nyújt Önnek.

Batch konverzió támogatott
Használja YouTube to MP4 átalakító, amikor a konvertáló YouTube MP4, csak hogy még az idő más letöltött visz rá támogatja a kötegelt konverziót.

Videó lejátszása önállóan
Csak kattintson a "Play" gombra, lesz egy új ablak, a játék aktuális videó.

Auto-szippantás URL
Ez a különleges funkció automatikusan feldolgozni és megragad az érvényes URL-jét FLV/F4V videó a videó websites.

Új funkciók hozzá: távolítsa képzaj, elforgatni és megfordítani a videó fájl szabadon.

A sok erős funkciója YouTube MP4 átalakító konvertáló YouTube MP4 kaphat olyan egyszerű, mint 123. Nem számít, ha szakmai vagy nem, akkor folyékonyan letölteni és konvertálni YouTube a formátumot, amely a konvertálni kívánt YouTube, és oszd meg a New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, Wii, Xbox One stb szabadon.

Rendszerkövetelmények :

  • Operációs rendszer: Windows 10
  • DirectX verzió: 9.0 vagy újabb
  • Memória: 64 MB, legalább
  • Processzor: Intel Pentium Ⅲ processzor 500 MHz-es
  • Merevlemezen: 512 MB vagy nagyobb