YouTube pretvarač za Mac

YouTube pretvarač za MacZa preuzimanje datoteka i pretvoriti Youtube video na Mac, morate YouTube pretvarač za Mac softvera. Ljudi svibanj želite gledati YouTube video zapise s različitim uređajima, kao što su the New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPod Touch, Apple TV. Ili uživajte u glazbi MTV s YouTubea na mp3. Ovaj program može lako skinuti on-line video iz video-sharing web-mjesta kao što su YouTube, Yahoo, break, Metacafe, Facebook, itd. za reprodukciju na Mac ili bilo koji mobilni video playeri vam se sviđa.

To nije samo web-Video Downloader ili konverter. YouTube pretvarač za Mac je samo jedna značajka ovog softvera. To mješoviti funkcije DVD Sjajna stvar, DVD snimač, DVD Copy, Video Obratitelj i streaming video Downloader.

Više značajke ovog YouTube pretvarač za Mac :

pretvoriti HD video poput AVCHD MTS/M2TS, AVCHD Lite, TS, MKV HD, HD WMV, MOV HD i standardne video na bilo koji popularan format kao što su AVI, MP4, WMV, MOV, MPG / MPEG, FLV, MP3 i još mnogo toga.

kopiranja i pretvoriti DVD filmove na zajedničke video formata ili izravno na mobilne uređaje.

vađenje zvuka iz gotovo bilo kojeg formata video i pretvoriti DVD u MP3, AAC, itd.

kopirati i sačuvati svoje omiljene videoisječke i fotografije na DVD. Ili snimanje filmova pohranjenih na vašem Mac na DVD, a možete igrati bilo gdje želite.

kopirati kodiran DVD-a ili DVD datoteke (VIDEO_TS, ISO, dvdmedia) na DVD diskove za reprodukciju na prijenosnim DVD playerima. Ili duplikat domaće DVD za članove obitelji koji također žele rekord od one posebne trenutke u životu.

 

Kupi Cijena: $ 59.95 Besplatno preuzimanje

 

Kako to preuzimanje datoteka / pretvoriti YouTube video

 

1. Preuzmite i instalirajte YouTube pretvarač za Mac. izabrati "DVD" tipku i "Convert DVD"

YouTube pretvarač za Mac

2. Otvorite web-stranicu YouTube video, a zatim kliknite karticu Video Web u medijima pregledniku. To će automatski detektirati video kada se počinje igrati.

"Download" nakon utovara završena.

Download YouTube Video

3. Povucite skinuti video na svoj lokalni tvrdi disk na glavni zaslon u nastavku, a zatim ga pretvoriti u video format koji želite igrati ili na vaš mobilni telefon.

pretvoriti YouTube video

Uzimanje iMedia pretvarač Deluxe kao svoje najbolje YouTube pretvarač za Mac, to je lako Download YouTube Video i pretvoriti ga u popularne video formate za igranje na mobilnim uređajima.

Zahtjevi sustava:

  • Mac OS X Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7)
  • 1 GHz ili više PowerPC G4/G5 ili Intel procesor.
  • 1024 * 768 ili više razlučivosti.
  • Tvrdi Disk Space: 512MB ili više