Pregled YouTube u mp4 Pretvarač

YouTube u mp4 PretvaračKao tri-u-jedan softver, YouTube u mp4 Pretvarač ujedinjena tri funkcije u jednom, korisnici mogu preuzeti YouTube, pretvoriti YouTube za mnoge formate i prijenosnim uređajima i igrati ih tečno sa graditi-in igrač. Osim toga, YouTube u mp4 Pretvarač može automatski snimiti web stranice URL videa za download, i savršeno video i audio sinkronizacije za igru ​​preuzeti i pretvoriti videa.

S YouTube u mp4 Pretvarač, možete lako pretvoriti F4V/FLV datoteke u bilo koji video / audio format koji želite i pretvoriti ih u iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPad air/iPad Pro/iPad mini, PS4, Zune, BlackBerry, 3G telefone za uživanje. Kako bi se zadovoljili svoje potrebe, YouTube u MP4 Pretvarač podržava više preuzeti izvora, kao što su spremanje Vimeo video, Yahoo, Myspace, Google i tako dalje. Postoji samo ono što ne možete, ali ne i misli, gdje ne možemo postići. Ako želite pretvoriti YouTube na MP4, besplatno preuzimanje ovog programa da se probati.

Da bi se postigla mogućnost iPad korisnika, YouTube u mp4 Pretvarač ažurirali svoju verziju koja je također mogu pružiti snažne preuzimanje datoteka i pretvoriti funkcije onima iPad korisnicima. Uz ovaj YouTube u mp4 Pretvarač, to nikada nije problem podijeliti YouTube na moderan iPad. Ako imate happenly iPad, ovaj YouTube u mp4 Pretvarač mora biti korisne za vas.

Kupi Cijena Besplatno preuzimanje

 

Screen Video Recording Free Download


Zaslon:

youtube to mp4 converter

record online video

Ključne funkcije YouTube u mp4 Pretvarač

Preuzmite i pretvoriti YouTube
S YouTube u mp4 Pretvarač, korisnici mogu preuzeti profesionalno YouTube i pretvoriti YouTube na MP4 i mnoge druge formate koje podržava vaše prijenosne uređaje.

Preuzmite YouTube na MP4 iz različitih izvora
YouTube u mp4 Pretvarač omogućava korisnicima download F4V/FLV od vrste video web stranice, kao što su Vimeo, Yahoo, Google, Youtube, Fox i tako dalje.

Optimizirajte preuzete datoteke
Kada pretvaramo YouTube da MP4 i drugih mainstream formata, vi ste omogućuje savršeno video efekte s naprednom tehnologijom ovaj YouTube u mp4 Pretvarač pruža.

Batch konverzije je podržan
Koristite YouTube u mp4 Pretvarač, Kada pretvaramo YouTube da MP4, samo uzmete imati vremena drugih Downloader će vas za to podržava serije pretvorbe.

Reproduciraj video samostalno
Samo klikom na "play" gumb, održat će se novi pop-up prozor za igranje trenutni video.

Auto-njuškalo URL
Ova posebna funkcija će se automatski analizirati i iskoristite valjani URL FLV/F4V video iz video web stranice.

Nove značajke dodano: uklanjanje videa buke, rotirati i okrenite video datoteku slobodno.

Sa tako mnogo snažnim funkcijama YouTube u mp4 Pretvarač, pretvoriti YouTube da MP4 mogu dobiti lako kao 123. Bez obzira ste profesionalni ili ne, tečno možete preuzimanje datoteka i pretvoriti YouTube u format koji želite pretvoriti YouTube i dijeliti ih na New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, Wii, Xbox One itd. slobodno.

Zahtjevi sustava:

  • Operativni sustav: Windows 10
  • DirectX verzija: 9,0 ili više
  • Memorija: 64MB najmanje
  • Procesor: Intel Pentium procesor u Ⅲ 500 MHz
  • Tvrdi disk prostora: 512MB ili više