Επισκόπηση του YouTube σε MP4 Μετατροπές

YouTube σε MP4 μετατροπέαΩς τριών-σε-ένα λογισμικό, το YouTube σε MP4 Μετατροπές ενωμένη τρεις λειτουργίες σε μία, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσετε το YouTube, το YouTube για να μετατρέψετε πολλές μορφές και φορητές συσκευές και να τα αναπαράγετε με ευφράδεια με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής. Εκτός αυτού, το YouTube για να MP4 Μετατροπές μπορεί να συλλάβει αυτόματα web URL της σελίδας του παιχνιδιού βίντεο για λήψη, και τέλεια βίντεο και ήχου συγχρονισμό για το παιχνίδι λήψη και μετατροπή βίντεο.

Με το YouTube για να MP4 Μετατροπές, μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα F4V/FLV αρχεία σε οποιαδήποτε μορφή βίντεο / ήχου που θέλετε και τη μετατροπή τους σε iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPad air/iPad Pro/iPad mini, PS4, Zune, Blackberry, 3G κινητά τηλέφωνα για την απόλαυση. Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, το YouTube για να MP4 Μετατροπές υποστηρίζει πολλαπλά κατεβάσετε πηγές, όπως η εξοικονόμηση Hulu βίντεο, Yahoo, MySpace, Google και ούτω καθεξής. Υπάρχει μόνο αυτό που δεν μπορεί να σκεφτεί αλλά δεν όπου δεν μπορούμε να επιτύχουμε. Αν θέλετε να μετατρέψετε το YouTube σε MP4, δωρεάν λήψη αυτού του προγράμματος να έχουν μια δοκιμή.

Για να επιτευχθεί η προοπτική της iPad χρήστες, το YouTube για να MP4 Μετατροπές έχει αναπροσαρμόσει την έκδοσή του η οποία μπορεί επίσης να παρέχει ισχυρά κατεβάσετε και να μετατρέψει τις λειτουργίες σε αυτούς τους χρήστες iPad. Με αυτό το YouTube σε MP4 Μετατροπές, δεν είναι ποτέ ένα πρόβλημα να μοιραστούν το YouTube στο μοδάτο iPad σας. Αν έχετε happenly ένα iPad, αυτό το YouTube σε MP4 Μετατροπές πρέπει να είναι χρήσιμο σε εσάς.

Αγορά Τώρα Τιμή δωρεάν Λήψη

 

Screen Video Recording Free Download


Screenshot:

youtube to mp4 converter

record online video

Βασικές λειτουργίες του YouTube σε MP4 Μετατροπές

Κατεβάστε και μετατρέψετε το YouTube
Με το YouTube για να MP4 Μετατροπές, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσετε επαγγελματικά YouTube και να μετατρέψετε το YouTube σε MP4 και πολλές άλλες μορφές που υποστηρίζονται από φορητές συσκευές σας.

Κατεβάστε το YouTube σε MP4 από διάφορες πηγές
YouTube σε MP4 Μετατροπές επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσετε F4V/FLV από τα είδη των δικτυακών τόπων βίντεο, όπως το Hulu, το Yahoo, το Google, Youtube, Fox και ούτω καθεξής.

Βελτιστοποίηση ληφθέντα αρχεία
Κατά τη μετατροπή YouTube σε MP4 και άλλες μορφές mainstream, που επιτρέπει την τέλεια εφέ βίντεο με την προηγμένη τεχνολογία αυτή το YouTube για να MP4 Μετατροπές σας παρέχει.

Batch μετατροπή υποστηρίζεται
Χρησιμοποιήστε το YouTube σε MP4 Μετατροπές, κατά τη μετατροπή YouTube σε MP4, μπορείτε απλά να έχετε το χρόνο άλλα κατέβασα σας παίρνει για να υποστηρίζει τη μετατροπή batch.

Αναπαραγωγή βίντεο ανεξάρτητα
Απλά κάνοντας κλικ στο "play" κουμπί, θα υπάρξει ένα νέο παράθυρο pop up για το παιχνίδι τρέχον βίντεο.

Auto-sniffer URL
Αυτή η ειδική λειτουργία αυτόματα θα αναλύσει και να αρπάξει την έγκυρη διεύθυνση URL του βίντεο FLV/F4V από τις ιστοσελίδες βίντεο.

Νέα χαρακτηριστικά πρόσθεσε: αφαίρεση του θορύβου βίντεο, να περιστρέψετε και να αναστρέψετε ελεύθερα το αρχείο βίντεο.

Με τόσες πολλές ισχυρές λειτουργίες του YouTube σε MP4 Μετατροπές, μετατρέποντας το YouTube σε MP4 μπορεί να πάρει τόσο εύκολο όπως 123. Δεν έχει σημασία είστε επαγγελματίας ή όχι, μπορείτε να άπταιστα κατεβάσετε και να μετατρέψετε το YouTube για τη μορφή που θέλετε να μετατρέψετε το YouTube και να τα μοιραστείτε στο iPad, το iPhone σας, το Wii, Xbox One κλπ ελεύθερα.

Απαιτήσεις συστήματος:

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
  • DirectX έκδοση: 9,0 ή παραπάνω
  • Μνήμη: 64 MB τουλάχιστον
  • Επεξεργαστής: Intel Pentium Ⅲ επεξεργαστή στα 500 MHz
  • Σκληρός Δίσκος: 512 MB ή παραπάνω