YouTube muunnin Mac

YouTube muunnin MacVoit ladata ja muuntaa YouTube-videoita Mac, sinun YouTube muunnin Mac-ohjelmiston. Ihmiset saattavat haluta katsoa YouTube-videoita eri laitteiden, kuten the New iPad air/Pro/mini, iPhone X, 8 Plus, 7/SE/6S/5S, iPod Touch, Apple TV. Tai nauttia MTV Music YouTubesta on MP3. Tämä ohjelma voi helposti ladata online-videoita videoiden jakamiseen sivustot, kuten YouTube, Yahoo, Break, Metacafe, Facebook jne. toistaa Mac-tai liikkuvaa videonauhuriyhdistelmä haluat.

Tämä ei ole vain Web videotiedostojen lataaja tai muunnin. YouTube muunnin Mac on vain yksi piirre tämän ohjelmiston. Se sekoittaa toimintoja DVD Viiltäjä, DVD-asema, DVD Kopio, Video muunnin ja Streaming videotiedostojen lataaja.

Enemmän ominaisuuksia tämän YouTube muunnin Mac :

muuntaa HD-video, kuten AVCHD MTS/M2TS, AVCHD Lite, TS, HD MKV, HD WMV, HD MOV ja standardi videoita tahansa suosittu muoto, kuten AVI, MP4, WMV, MOV, MPG / MPEG, FLV, MP3 ja enemmän.

kopiointi ja muuntaa DVD-elokuvia yhteisiin videoformaatteja tai suoraan mobiililaitteisiin.

talteen äänen lähes mistä tahansa muodossa videot ja muuntaa DVD to MP3, AAC, jne.

kopioida ja säilyttää suosikki videoleikkeitä ja valokuvia DVD. Tai polta elokuvia tallennetaan Mac DVD ja voit pelata sitä minne haluat.

kopioi salattu DVD tai DVD-tiedostoja (VIDEO_TS, ISO, dvdmedia) DVD-levyjä voi toistaa DVD-laitteen. Tai kahtena kotitekoisia DVD perheenjäsenille, jotka myös haluavat kirjaa niitä erityisiä hetkiä elämässä.

 

Osta heti-hinta: $ 59.95 Vapaa Lataa

 

Miten lataan / muuntaa YouTube Video

 

1. Lataa ja asenna YouTube muunnin Mac. Valitse "DVD" painiketta ja "Convert DVD"

YouTube muunnin Mac

2. Avaa Web-sivu YouTube Video, valitse Web Video välilehden mediaselaimen. Se tunnistaa automaattisesti videoita, kun se alkaa soida.

"Download" jälkeen lastauksen loppuun.

Lataa YouTube Video

3. Vedä ladattu video kovalevyllesi ja päänäytön alla, sitten muuntaa sen videon muodossa haluat pelata tai matkapuhelimeesi.

muuntaa YouTube-video

Kun iMedia muunnin Deluxe kuin paras YouTube muunnin Mac, se on helppo ladata YouTube Video ja muuntaa sen suosittujen videoformaattien pelaamiseen mobiililaitteilla.

Järjestelmävaatimukset:

  • Mac OS X Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6), Lion (10.7)
  • 1 GHz tai uudempi PowerPC G4/G5 tai Intel-prosessori.
  • 1024 * 768 tai korkeampi resoluutio näyttö.
  • Kiintolevytila: 512MB tai enemmän